Skip to main content

FAQ

Miller’s BBQ FAQ, eli usein kysytyt kysymykset ja niiden vastaukset löydät täältä. Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi nettisivuiltamme, ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella. Yhteystietomme löydät täältä.

Miller's BBQ

Pöytävaraukset Miller’sillä

Voit tehdä pöytävarauksen soittamalla tai WhatsAppilla: 041 3144306 . Yli 8hlön ryhmille onnistuu myös ruokien ennakkotilaus ja niiden pöytiintarjoilu. Huomioithat että pääsääntöisesti Miller’sillä tilaukset tehdään tiskille ja pöytiintarjoilu ei kuulu konseptiimme.

Missä on Miller’s BBQ?

Miller’s BBQ sijaitsee Hämeenlinnan Kruununmyllyllä, osoitteessa Vanajanlinnatie 4. Saavu meille autolla, jalan, pyörällä tai vaikka ponilla. Parkkipaikkamme sijaitsee heti Vanajanlinnantien alussa. Seuraa kylttejämme! Myös pyörällä tai jalan pääset perille turvallisesti kevyen liikenteen väyliä pitkin.
Katso sijaintimme kartalla täältä.

Esteettömyys

Ravintolaamme on esteetön kulku. Huomioithan kuitenkin että pysäköinti oven välittömässä läheisyydessä ei ole mahdollista. Katso Miller’sin pysäköintialueet täältä.

Miller’s BBQ yksityiskäyttöön

Haluatko pitää omat juhlat Miller’sissä? Tarjoamme koko ravintolaa yksityiskäyttöön ympäri vuoden. Suunnitellaan yhdessä teille sopiva BBQ-menu ja muut yksityiskohdat. Lisätiedustelut: info@millersbbq.fi

Koirat?

Koirat ovat erittäin tervetulleita Miller’sille!

Syö Miller’s BBQta kotona? Omat BBQ-bileet? 

Tilaa take awayt paikan päältä tai ennakkoon WhatsAppilla, soittamalla tai maililla.

Yli 10hlön take away-tilaukset min. 5pv ennen

  • Mailaa meille henkilömäärä, ajankohta, valintanne menustamme ja yhteystietosi niin laitetaan pakettiin. 

Alle 10hlön take awayt samana päivänä paikan päältä jonon kautta 

RUOKA

Lasten ruokailu?

Olemme koko perheen ravintola ja meillä on lapsille oma lasten menu. Tutustu ruokalistaan tästä.

Gluteenittomuus?

Käytämme lihojen valmistuksessa Worcestershire-kastiketta, joka sisältää vehnää ja soijaa. Kastike on valmistusprosessinsa vuoksi silti gluteeniton. Lisää annoksien allergeeneista voi tarkistaa menusta ja kysyä henkilökunnaltamme.

Kasviksia?

Vaikka rakastammekin lihaa, löytyy meidän listalta myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Tutustu ruokalistaamme tästä.