Skip to main content

Pikkujoulut 2023 Hämeenlinnan historiallisessa Kruununmyllyssä

Haussa pikkujoulut rennossa lokaatiossa? Hämeenlinnan Kruununmyllyllä Miller's BBQ kattaa pöydät komeaksi torstaista lauantaihin kaikenkokoisille seurueille. Ravintolana toimii entinen mylly, joka tarjoaa tilat jopa 120 hengen tilaisuuksiin

Savuavan kuumat pikkujoulut

Mikä toisi enemmän pikkujoulufiilistä kuin houkuttelevasti savuntuoksuinen ja tunnelmallinen ympäristö yhdistettynä mehukkaisiin tuhdin lihaisiin tarjoiluihin?
Hämeenlinnan historiallisessa Kruununmyllyssä sijaitsevan ravintola Miller’s BBQ:n tilat, tunnelma ja tarjottavat takaavat, että nämä pikkujoulut tullaan muistamaan, ja niistä puhutaan vielä pitkään!

Tilat, tarjottavat ja omaa ohjelmaa juhliinne

Yli satavuotias tiilirakennus on kuin tehty viihtyisän pikkujouluillan järjestämiseen. Entinen mylly on vuokrattavissa yksityisten pikkujoulujen järjestämiseen, ja illan tarjottavat ovat räätälöitävissä pikkujouluporukan tarpeisiin toimivaksi. Suuret tilat tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet juhlien ohjelmalle.
Vaikka ravintola on tunnettu hartaudella valmistetuista liharuoistaan, pikkujoulujen tarjottavat suunnitellaan yhdessä asiakkaan toiveiden mukaan erityisruokavaliot huomioiden.

Lempeän liekin lämmittämää tunnelmaa vuodesta 2021

Ravintola Miller’s BBQ:ssa tunnelma on kuin savuntuoksuinen tuulahdus merten takaa, Amerikan Texasista. Ravintolan ruokatuotetta on viilattu huolella vuosia ja ruokaa valmistellaan intensiteetillä useiden tuntien ajan ainutlaatuisessa, amerikkalaisessa savustimessa.
Ravintola Miller’s BBQ on ollut toiminnassa vuodesta 2021. Heti avajaistensa jälkeen ravintola nousi somen ruokafiilistelijöiden keskuudessa ilmiöksi, mikä on tuonut ihmisiä ympäri Suomen nauttimaan Hämeenlinnan mehukkaista mauista.

VARAUKSET & LISÄTIETOJA

Kysy lisätietoja, tee pöytävaraus tai keskustele cateringpalveluista.

Ajankohtaista

Juhannusbag
Kesä

Juhannusbag 2024

Kokosimme juhannukseksi neljälle hengelle juhannusbagin. Suunniteltiin kassin sisältö siten, että onnistut vaikka pallogrillillä! 65€ juhannusbag…
terassikauden avajaiset
Erityispäivät

Terassikauden avajaiset 8.6.

Miller'sissä korkataan terassi rentojen avajaisten merkeissä. Tarjolla Runqaragen olutta, livemusiikkia, BBQ-safkaa ja hyvää meininkiä. Be…
äitienpäivälounas
Erityispäivät

Äitienpäivä 12.5.

Äitienpäivää vietetään sunnuntaina 12.5., jolloin Miller'siin katetaan äitienpäiväbuffet kolmeen kattaukseen alkaen klo 11, 13 ja…